Mariette Frieling
- 37
- Foto’s:
- 374
Over mijn reis
Ik ga van 10 januari tot 8 april een Engels lesprogramma opzetten voor lokale medewerkers van de VN in Myanmar. Ik heb een officieel (tijdelijk arbeids)contract bij UNDP (= United Nations Development Programme).
Ik zal gestationeerd zijn deels in Yangon (in de Britse koloniale tijd heette dat Rangoon), deels in de bestuurlijke hoofdstad Nay Pyi Taw, zo'n 400 km ten noorden van Yangon. In principe woon ik al die tijd in een hotel. Wel hoop ik natuurlijk (in de weekenden?) wat in het land te kunnen rondreizen.
Inmiddels ben ik van 27 oktober - 26 december 2014 weer in Myanmar geweest, met hetzelfde doel, maar dit keer in Mandalay. Ook hier gaf ik weer les aan juristen (gerechtshof, universiteit) en woonde ik in een hotel.
Bezochte landen
Ik heb 30 landen (12%) bezocht:
België, China, Denemarken, Duitsland, Ecuador, Frankrijk, Gibraltar, Griekenland, Guatemala, Hongarije, IJsland, Indonesië, Italië, Marokko, Mexico, Nederlandse Antillen, Noorwegen, Oman, Oostenrijk, Rusland, Spanje, Tsjechië, Tunesië, Turkije, Vaticaanstad, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigde Staten, Zweden, Zwitserland.
![mijn laatste dag: zwembad in Yangon [2]](https://s3.amazonaws.com/aws.reislogger.nl/myanmariette/foto/1581471-s.jpg)